PP  Yoga

personlig yoga praktik hemma hos dig eller i studio


 

För dig som inte kan eller vill gå på våra schemalagda klasser erbjuder vi nu personlig yoga praktik – en individuell anpassad praktik. 


Våra lärare Lotta och Anna Maria anpassar yogan efter just dina behov och förutsättningar och önskemål. 


PP yogan kan vara ett sätt att komma igång med din praktik och hitta motivationen. 

Den kan också passa dig som har någon skada eller annan begränsning som gör att du vill yoga privat. Du får individuella råd, verktyg och övningar som du kan göra hemma; ett alldeles eget anpassat yogaprogram. 


Vi börjar alltid med att få förståelse för vad du vill uppnå med praktiken och hur livet ser ut idag. Sedan tar vi de steg som du är redo för och för att hitta din väg till att läka, leva och utvecklas.


Lotta och Anna Maria jobbar både med en lugn form av yoga och en mer rörlig och flödande form. Alla våra yogaformer innehåller andning, meditation och rörelse och är stressreducerande, hormonbalanserande och läkande.

.

Lottas Mediyoga är mjuk och inkännande och skapar balans i nervsystemet genom avslappning, närvaroträning och kroppskännedom. 

Lotta vägleder också i Yoga Move; en mer rörlig form av flödande yoga innehållande balans, styrka och smidighet. Ett mycket bra sätt att utveckla rörlighet och väcka kroppens funktioner.


Anna Maria undervisar i Healing yoga som har inslag av Yin och Hatha yoga.

Healing yogan innehåller mjuka, stärkande och vilande positioner för att lätta på spänningar och blockeringar. Vi håller positionerna en längre stund, vilket ger oss tid att få med både andningen och praktisera mindfulness.

 


Anna Maria Strand

Cert. Yogalärare med inriktning Healing/Trauma Sensitive Informed Yoga, Yin och Hatha Yoga. 


För vidare information, ring mig på
tel. 0725-38 88 76

eller maila: yogawam@outlook.com


Läs mer om Anna Maria här


Lotta Byrén

Cert. Lärare & Terapeut MediYoga ®

Cert. ICT terapeut & Cert. Medberoende till Narcissist terapeut

Dipl. Stress- och hälsocoach

Dipl. Andningstränare (HRV steg 2)


För vidare information, ring mig på
tel. 0707-222 831

eller maila: lotta@naturligtvishalsocenter.se


Läs mer om Lotta här


Utlåtanden


Lottas PP Yoga:

Lugnt och skönt att få tid att gå igenom rörelser efter min förmåga. Bra också att få info nedskrivet för egen träning. - Barbro K