Medial rådgivning

I Medial rådgivning får du medial och andlig information och perspektiv. Du kanske har funderingar som handlar om jobblivet, relationer, den tid vi lever i, att vara mer närvarande eller personlig utveckling. Under samtalet får du information från min guide och du har möjlighet att ställa frågor och reflektera över den information du får. Har du inga specifika frågor så kan du låta min guide berätta för dig. 

Du kanske har mediala upplevelser som du vill prata om, en önskan om att prata med någon speciell från Andra sidan eller kanske frågor om tidigare liv.

Helt enkelt frågor och funderingar om livet som du vill få ett medialt och andligt perspektiv på.Ledd meditation i grupp

Jag arbetar också med ledd meditation i mindre grupper  Denna aktiva form av meditation ökar din tillit och tilltro till dina beslut och ditt liv.


Jag ställer frågor efter en bestämd struktur. Efter en kort meditation på frågan, skriver du ner det som du får till dig. I slutet av träffen reflekterar du över vad du har skrivit ner och gör sedan en sammanfattning. Utifrån den formulerar du en konkret uppgift, som du tar med dig hem och tar dig an till nästa möte.


Som en deltagare utryckte det” det är som att guidas i en berättelse, där din uppgift är att vara här och nu”.Agneta Olsson


Medium

Diplomerad ICF Coach

(International coaching federation)

Under påbyggnadsutbildning inom coaching ICF

Kortare utbildning inom ACT

Healing

För vidare information, ring Agneta på
tel. 0704 - 98 44 34

eller maila till:

agneta@corala.se