Klassisk massage


Behandlingen utförs med ett behagligt tryck med hjälp av händer, underarmar och armbågar och avslutas med några minuter avslappnande massage för huvud och nacke.


Den minskar muskelspänningar och lindrar t ex smärta i rygg och nacke bl. a med triggerpunktsbehandling.


Jag skräddarsyr och anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål.

 Access Bars Healing


Minns du när du senast var fullständigt avslappnad, ompysslad och omhändertagen? Eller har det gått lite för lång tid sedan du tog emot läkning, omsorg och vänlighet utan några
värderingar om dig själv och din kropp?


Access Bars är en skön och avslappnande healingbehandling som kan hjälpa dig att rensa ditt mentala inre såsom tankar, känslor och sinnesstämningar. Genom att terapeuten ger en lätt beröring på 32 punkter på huvudet frigörs omedelbart energilåsningar och blockeringar som
hindrar dig från att leva ditt liv mer utifrån ditt hjärtas önskan och potential. Det är som att
storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är.

Access Bars kan ge din kropp och själ möjligheten till avkoppling, den tystar ner tankeverksamheten och sätter igång ditt energiflöde.


Alla kan ta emot sessioner i Access Bars, oavsett tillstånd eller ålder. Du ligger bekvämt med
kläderna på. Access Bars har många fördelar och är ett mycket behagligt sätt att skapa förändringar i vår mentala struktur, indirekt våra liv.


Det kan t.ex. skapa mer lätthet där vi ser problem, rädslor, hinder, mönster, dömanden eller blockeringar av olika slag. Den används effektivt vid stress, ångest, depression, utmattning, sömnsvårigheter och kronisk värk.


När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma sätt längre ger det dig utrymme för
mer livsglädje och en frihet att agera istället för att reagera.


Du kan ta emot bars i tystnad, eller med samtal och vägledning under en behandling.
Bars är en internationellt beprövad metod sedan mer än 20 år tillbaka och har förändrat
tusentals människors liv världen över, se video.


Access Bars ersätter inte traditionell sjukvård, utan ska ses som ett komplement till den.

 

 


Yinyoga

Yinyoga är en lugn yogaform med mycket enkla ställningar som alltid utförs liggande eller sittande.


Ställningarna varar i 3-5 minuter där du slappnar av och låter kroppen bara vara utan att stretcha eller dra kroppen i ytterlägen.


I yinyoga fokuseras det på kroppens yindelar såsom bindväven, ligament och leder. Yinyoga passar alla människor och kroppar, framför allt om du är stressad, har svårt att varva ner, är mycket stel eller spänd.


För närvarande har jag inga klasser på NaturligtVis.

Cilla Dahlborg

Leg. Naprapat

Cert. Massage terapeut

Dipl. Medium

Access Bars terapeut/facilitator

Dipl. Yogalärare – My Spirit Yoga och YinYoga

 

Jag har alltid velat hjälpa människor att må bättre och uppnå sin fulla potential. Efter att ha jobbat som naprapat i några år ville jag utvecklas mer som terapeut inom personlig utveckling och det själsliga, då jag såg att det fanns ett behov av det hos mina patienter.


Jag valde att utbilda mig till yogalärare och där upptäckte jag även min mediala förmåga. Det blev ett naturligt steg att vidareutbilda mig inom detta. Under denna tid utbildade jag mig även till Access Bars terapeut som är ett fantastiskt sätt att bland annat få möjlighet att landa i kroppen.

 

Jag vill ge mina patienter balans både i den fysiska- samt själsliga kroppen för att må så bra som möjligt, och skapa förutsättningar för mer medvetenhet och närvaro i deras liv.

  
För mer information ring mig på

tel. 0708-16 44 37

eller maila till cilladahlborg@gmail.com
Medial vägledning


Som medium arbetar jag med privata sittningar. Vid en längre sittning (50 min) förmedlar jag kontakt med anförvanter, dvs dina nära och kära som har gått över till andra sidan. De kommer för att tex ge tröst, råd eller välmenande uppmaningar. Det går inte att kalla på någon särskild, utan det är andevärlden som bestämmer vem som vill förmedla något. Jag ger dig en beskrivning av den som visar sig och när du känner igen denne så förmedlar jag budskap er emellan. Du får även möjlighet att ställa frågor.

Jag brukar avsluta en sittning med tarotkort om så önskas, där kan jag ge vägledning i en mer specifik fråga.


Vid en kortare sittning (30 min) kan du få vägledning inom en specifik fråga, eller om du bara vill ha en allmän vägledning och se vad dina andliga hjälpare vill säga dig. Under denna sittning använder jag mig av tarotkort eller orakelkort.
Yoga

My Spirit Yoga (MSY)  

Är en holistisk yogaform som utvecklats av Minanda Fritz. Den bidrar till att kunna landa i kroppen, stressa av och att mjukt ladda upp livsenergi.

Grunden i My spirit yoga är medvetandeutveckling & att leva sin fulla potential. 


Den kan omfatta yogafilosofi, personlig utveckling och alltifrån meditation, djupandning och rörelser till mer fysisk "träningsyoga" och ljudning. Övningarna är fokuserade på att förena höger och vänster hjärnhalva, tona upp nervsystemet, frigöra stress och bidra till ökad kroppsmedvetenhet.

Det unika för My Spirit Yoga är helhetstänket, känslomedvetenheten och kroppstoningen/ intonandet.


Du behöver inte ha erfarenhet av yoga sedan tidigare, vara smidig eller vältränad. Du deltar efter egen förmåga. 

 

För närvarande har jag inga klasser på NaturligtVis.