Lymfmassage

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar. Genom lymfmassage ökar transporten av lymfvätska och aktiviteten i lymfsystemet stimuleras. 


Lymfmassage kan passa dig som har fibromyalgi, smärta, efter operationer, för dig som är stressad, för dig som har ärrvävnad, ömhet och svullnad i kroppen. Smärta och svullnader kan minska, stram bindväv kan bli mjukare, du kan känna dig lättare i kroppen efter en behandling och du sover ofta bättre.

Behandlingen är lugnande med lugna strykningar och djupandning, ibland lite hårdare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Medicinsk Yoga


För närvarande tar jag en liten paus med MediYogan för att fokusera fullt ut på Rosenmetoden.
Utlåtanden


Efter flera års sjukskrivning och medicinerande och hela två rehab program utan att bli särskilt mycket bättre i utmattningen, hittade jag äntligen Marias MediYoga och började vägen mot ett tillfrisknande. Min kropp har lärt sig att slappna av igen och jag är evigt tacksam / <3 RebeckaJag känner så mycket värme, kärlek och helhet, varje gång.  - deltagare i Marias MediYogagrupp


Fantastisk inkännande timme varje vecka, helt utan prestation, helt utifrån ens egna förutsättningar med bästa Maria / MediYoga Natasha

 

Att komma till ditt MediYogapass är som att komma till en avslappnad plats där inga störande moment finns, känslan finns kvar länge /Rosa

 

Jag går från yogan med ljus och kärlek/ Eva

 

"På yogan igår var det som om all stress bara rann av mig, " Rebecka MediYogaelev

Maria Frankel

Dipl Mediyogainstruktör

Cert Rosenterapeut

Dipl Lymfmassör

Leg sjuksköterska


Sedan 80-talet har jag arbetat som sjuksköterska inom den slutna sjukvården
på sjukhus, i primärvården och med företagshälsovård.


Jag är utbildad företagssköterska och har arbetat mycket med hälsa och hälsocoaching. Både genom föreläsningar i stresshantering, kost och aktivitet och genom hälsokartläggningar på företag.Rosenmetoden

Rosenmetoden är en fantastisk avslappningsmetod, där kroppen kan befrias från spända muskler och spänningar som du kanske skaffat dig för länge sen, när du behövde ett skydd. I dag kanske du inte behöver skyddet längre, utan de spända musklerna kan hindra och begränsa dig i ditt liv.


Som sjuksköterska har jag under många år träffat människor som skulle kunna må så oändligt mycket bättre, om de hade hittat balansen mellan kropp, sinne och själ. Även för dom som inte rent medicinskt är sjuka, men som mår dåligt av andra anledningar, fysiskt eller psykiskt, kan Mediyoga och Rosenbehandling vara fantastiska verktyg för att hitta sin inre balans. Mediyogan hjälper dig att hitta ditt inre lugn och att hantera livet på ett för dig bättre sätt. Rosenmetoden hjälper dig att slappna av på djupet och hitta ditt sanna jag.


Jag har själv yogat sedan 2008 och känner väl yogans positiva effekter, idag skulle jag inte kunna tänka mig ett liv utan yoga och meditation. Jag tar själv Rosenbehandlingar regelbundet och uppleverr att Mediyoga och Rosenmetoden är en fantastisk kombination.


”Jag brinner för att hjälpa människor att hitta sin inre balans, sitt inre lugn och sitt välmående i livet!”


För mer information;

ring mig på tel. 0735-62 22 86

eller maila till rosenhalsa@gmail.com 

Mer om mig på www.mariafrankel.se


Kroppsbehandlingar och Samtal - Stockholmsvägen 33 plan 5 (Arenahuset) 
Medicinsk Yoga - Stjärnvägen 1 (Miramadi training) Lidingö
info@naturligtvishalsocenter.se  |  tel 0737-20 00 67