Medial rådgivning

I Medial rådgivning får du medial och andlig information och perspektiv. Du kanske har funderingar som handlar om jobblivet, relationer, den tid vi lever i, att vara mer närvarande eller personlig utveckling. Under samtalet får du information från min guide och du har möjlighet att ställa frågor och reflektera över den information du får. Har du inga specifika frågor så kan du låta min guide berätta för dig.

Du kanske har mediala upplevelser som du vill prata om, en önskan om att prata med någon speciell från Andra sidan eller kanske frågor om tidigare liv.

Helt enkelt frågor och funderingar om livet som du vill få ett medialt och andligt perspektiv på.


Ledd meditation i grupp

Jag arbetar också med ledd meditation i mindre grupper  Denna aktiva form av meditation ökar din tillit och tilltro till dina beslut och ditt liv.


Jag ställer frågor efter en bestämd struktur. Efter en kort meditation på frågan, skriver du ner det som du får till dig. I slutet av träffen reflekterar du över vad du har skrivit ner och gör sedan en sammanfattning. Utifrån den formulerar du en konkret uppgift, som du tar med dig hem och tar dig an till nästa möte.


Som en deltagare utryckte det” det är som att guidas i en berättelse, där din uppgift är att vara här och nu”.


Coaching ICF 

Coaching är balans och framgång i dina önskade förändringar i livet. En toppenmetod för att ta ett första steg i att göra en livsstilsförändring. Att nå ett uppsatt mål eller att få balans i en förändring. När du behöver lite extra push i en viss riktning eller bolla en situation. Vi utgår i från din nu situation och mot ditt önskade läge eller mål. Som coach så lyssnar jag, ställer frågor och föreslår olika övningar. Detta ger dig möjlighet till reflektion och insikter så att du själv kommer fram till de steg, plan och lösning som är bäst för dig.

Hör gärna av dig om du vill veta mer.


Coaching medial

Den här formen av coaching är för dig som både vill ha coaching och medial rådgivning i samma session. Under samtalet varvar jag coachande frågor med mediala frågor.
Agneta Olsson

Medium

Diplomerad ICF Coach

(International coaching federation)

Under påbyggnadsutbildning inom coaching ICF Vårdlärare

Sjuksköterska

HealingMin mediala talang har jag haft sedan jag föddes och den är en självklar del i mitt liv.


Sedan 2005 har jag använt min förmåga till enskild rådgivning  och för att guida grupper i ledd meditation. Det är en verksamhet som har fått ta olika stor del av min tid beroende på min övriga vardagsituation.


Parallellt har jag arbetat som sjuksköterska och vårdlärare, både inom vården och med olika vårdutbildningar.Kontakta mig gärna om du har funderingar elller frågor; 

tel. 0704 - 98 44 34

mail: agneta@corala.se

sociala medier: corola.se

Utlåtande


” Agneta är en fantastisk terapeut! Vare sig man tror på änglar eller mediala guider eller ej lyckades hon få mig att lyssna inåt och strukturera mina tankar. Detta var den bästa terapitimme jag någonsin haft! Agneta är inkännande och en mycket god lyssnare - kanske är det hennes guide Mickael som hjälper henne att snabbt hyvla av mina yttre lager och nå kärnan i mig. Jag fick stort och omedelbart förtroende för henne” - Louise


" Jag hade ett problem med min familj. Genom att dela min upplevelse fick jag SÅ många bra svar och vägledningar. När jag nu tittar tillbaka på mina anteckningar ser jag allt klarare på problemet och vilken del i pusslet jag är. Allt har nu löst sig helt naturligt efter att ha ändrat mitt sätt att tänka/agera och ser nu hoppfullt på framtiden. Jag känner att jag utvecklats redan efter ett samtal med Agneta och genom att följa den riktning som kom till mig. Tillit till processen var en stor lärdom". - Lotta


"Jag är så glad och tacksam över att jag har träffat Agneta! Med sitt professionella och klarsynta sätt att coacha mig genom några vilsna delar i mitt liv så har ”dimman lättat” något. Agneta är otroligt närvarande, har en tydlig linje och inger stort förtroende. Jag kan varmt rekommendera henne!” Pia


"Ett sådant fantastiskt möte att få bli förstådd och bekräftad från första stunden" - Mariam


"Fantastisk" - Michaela


"Bästa Agneta ,så bra....saknar ord ! 🙏" - 

Elizabeth L